Golfen in Murcia

Ontdek alle golfhotels en golfvakanties in Murcia

22 Golfbanen van topkwaliteit in een straal van 50 km, samen goed voor 348 holes. En met meer dan 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 19 °C, lijkt de regio Murcia al helemaal de nieuwe golfbestemming van Europa te worden.

Zoek een golfhotel van je voorkeur

Golfterrein
Golfterrein

Hotel Príncipe Felipe – La Manga Club

*****

Wat je kan verwachten van golfen in Murcia?

Groene greens direct aan de zee, luxe villa’s, appartementen en golfresorts, golfbanen van wereldklasse … Combineer je golfvakantie met cultuur, natuur en kunst. Want er is heel wat te zien en te doen.

Stad Murcia

Hoofdstad van de eeuwige lente, vol traditie en avant-garde. Genieten van het buitenleven, van terras naar terras, van plein naar plein. Het meest iconische monument van de stad? De Kathedraal van Santa Maria aan de Plaza del Cardenal Belluga.

Mar Menor

Mar Menor is een grote zoutwaterlagune aan de Costa Cálida, omgeven door talrijke stranden. Gescheiden van de Middellandse Zee door de 22 km lange landtong La Manga, baadt deze natuurlijke omgeving in een paradijselijk microklimaat.

Lorca

Maak een reis door de geschiedenis in historisch Lorca. In dit stadje van groots erfgoed, traditie en het kasteel met als bijnaam ‘Fort van de Zon’, ontdek je een verrassende mix van barokke kunst, gotiek, renaissance en modernisme.

Águilas

In het zuidelijkste puntje van de regio fungeert Águilas als de grens met Andalusië. Word verliefd op zijn stranden en mediterrane charme. Geniet van het uizicht vanaf het uitkijkpunt van Hornillo en ontdek de zeebodem van Isla del Fraile.

Interesse in een golfvakantie naar Murcia?

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.