Over ons

I Love Golf is een van de huismerken van Vandamme Reizen, een toonaangevend reisbureau nabij Brugge in België.

Droom nu al van je volgende golfvakantie

Hier vind je een selectie tophotels, zorgvuldig uitgekozen voor jouw volgende golfvakantie.

Deze golfresorts en -hotels beschikken ofwel over een eigen golfterrein, ofwel kan je vlakbij of in de buurt heerlijk golfen. We hebben ze stuk voor stuk zelf al meermaals uitgeprobeerd, als je persoonlijke golfreisspecialist kunnen we je ze dan ook warm aanbevelen.

Maak kennis met enkele bijzondere accommodaties over de hele wereld. Van Spanje, Portugal en de rest van Europa tot een paar verrassende golfspots aan de Middellandse Zee. Sta je liever op de green aan de andere kant van de wereld? Ook in de Verenigde Arabische Emiraten, Thailand, de Dominicaanse Republiek en Zuid-Afrika hebben we schitterende golfverblijven voor je in petto.

We wensen je een heel fijne golfvakantie,

Benny Vandamme en Rigo Vyncke

Kempinski Hotel Adriatic golf adriatic clubhouse WEB - Golfreizen - Golfbestemmingen - I Love Golf
Argentario Golf Resort Spa Golf Hole 18 and Resort WEB - Golfreizen - Golfbestemmingen - I Love Golf

Waarom kiezen voor I Love Golf?

1.

Met I Love Golf gaan er voor jouw golfvakantie deuren open. Zoals voor de legendarische, Schotse ‘the Old Course’. Elders kan je voor deze golfbaan slechts een kanslot boeken, bij ons krijg je absolute speelgarantie.

2.

We zijn ruim 12 jaar specialist in het organiseren van buitenlandse golfstages en golfreizen van a tot z. We geven graag advies voor jouw zorgeloze golfvakantie.

3.

I Love Golf is een van de huismerken van Vandamme Reizen in Zedelgem. Als officieel erkende TUI Agent geniet je via ons vaak van extra privileges bij je boeking. Zoals het gratis vervoer van je golftas bij een VIP Selection-arrangement.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.