Tee-off and Wineries in California

Inbegrepen in deze golfreis

Niet inbegrepen in deze golfreis

Reisprogramma

Dag 1: Brussel – San Diego
The Lodge at Torrey Pines
Heenvlucht met als bestemming San Diego, aan de westkust van de USA. Bij aankomst, oppikken van je huurwagen en richting het hotel voor overnachting.
Met een bijna perfect klimaat, meer dan 100 km aan spectaculaire kustlijn, attracties van wereldklasse en een bloeiende stedelijke kern, compleet met talrijke musea, restaurants en een bruisend nachtleven, heeft San Diego heel veel te bieden.

Dag 2: San Diego
The Lodge at Torrey Pines
Verken de verschillende buurten zoals Little Italy, Gaslamp Quarter, East Village, North Park en Old Town, ga naar Balboa Park, vaak het “Smithsonian of the West” genoemd, voor een dag vol musea of bezoek de reuzenpanda’s in de San Diego Zoo.
Geniet van een dag aan het water op één van de vele stranden van de stad, huur een kajak of paddleboard; bezoek SeaWorld of één van de ambachtelijke brouwerijen

Dag 3: San Diego
The Lodge at Torrey Pines
Vandaag staat er een dagje golf op het programma. San Diego is geliefd bij golfers omdat de stad meer dan 80 golfbanen heeft met voldoende variatie in lengte en bouwstijl om aan elke smaak en golfvaardigheid te voldoen. Maar ook het ideale klimaat waardoor er meer speelbare dagen zijn dan waar ook in de Verenigde Staten, is een belangrijke factor.

Interesse in Tee-off and Wineries in California?
Prijs op aanvraag

Meer golfreizen

Herfstgolf in Gloria Serenity Resort Turkije o.l.v. Graham Pierce: de laatste warme dagen in Belek vóór de winter

Vanaf 2253,- p.p. per nacht

Tee-off and Wineries in California

Prijs op aanvraag

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.